Hirdetés

Paragon - ilyen játék közben a várt MOBA orgyilkosa (videó)

|

A legújabb gameplay előzetesben szemügyre vehetjük, hogyan teljesít harc közben Kallari, a Paragon lopakodó karaktere.

Hirdetés

A PlayStation 4 -re és PC-re megjelenő Epic Games legújabb játéka, a Paragon egy TPS nézetű MOBA játék, ami a nyílt béta indulásakor mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, viszont a március 18-án elinduló Early Access periódus csak bizony azok nyílik meg, akik rászánják a pénzüket.

A legújabb gameplay videón játék közben láthatjuk az egyik már bemutatott karaktert, Kallarit, a tipikus MOBA settenkedőt, aki láthatatlanná válása révén jut közel ellenségeihez, és csap le rájuk könyörtelenül. Természetesen ő is kipróbálható lesz az Early Access időszak alatt, melyre a belépés jogát megvásároló játékosok juthatnak be. A korai hozzáférést biztosító Founder's Pack egészen pontosan 20 dollárt kostál, így viszont extra skineket és egyéb apróságokat is kapunk az Epic Games játékához. Emellett megvásárolható a 60 dolláros Challenger vagy 100 dolláros Master Pack is, amik egyértelműen még több extrát tartalmaznak.

Ti beruháztok az egyik csomagra, vagy megvárjátok míg teljesen ingyenesen is játszható lesz Paragon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)