Hirdetés

Paragon - bemutatkozik Lt. Belica

|

Az Epic Games bejelentette és megmutatta a Paragon következő karakterét, Lt. Belicát, egy szemrevaló amazont, azonban senkit ne tévesszen meg a látvány: a hölgy halálos.

Hirdetés

A Paragon játszható hőseinek listája hamarosan egy új karakterrel bővül, akihez foghatót biztosan nem találtok az Unreal Tournament és (korábban) a Gears of War franchise-ok mögött álló Epic Games Unreal Engine 4-es, TPS nézetű MOBA játékában. 

A júliusi The Fey és az augusztusi Narbash után ismerjétek meg a pár nap múlva teljesen ingyenesen bemutatkozó, vadonatúj karaktert, Lt. Belicát, a Burst Castert is közelebbről. A meglehetősen dögős hősnőnk legfőképpen fegyverére támaszkodik a harcban, de különleges, a katonai technológiákhoz kötődő képességei is vannak. A fenti videóban látványosan mutatja be az Epic Games, hogy Lt. Belica mire képes, így nézzétek figyelmesen, a hivatalos honlap neki szánt posztjában pedig többet is megtudhattok róla. 

A karakter szeptember 13-án csatlakozik a nyílt bétájú Paragon felhozatalához, PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. Hogy tetszik az új karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)