Hirdetés

Paragon - nemsokára megveheted a belépőt, de nem lesz olcsó

|

Az Epic Games MOBA játéka nemsokára megnyitja kapuit a játékosok előtt. Mivel a program még nincs kész, egyelőre csak némi fizettség fejében próbálhatjuk ki.

Hirdetés

A Paragon egy ingyenesen játszható MOBA lesz. Ha nem akarsz, akkor egy forintot sem kell ráköltened, és az Epic ígérete szerint még a hősök is ingyenesen elérhetőek lesznek már induláskor. A megjelenésig még lesz egy Early Access periódus, amire azonban csak a szerencsés kiválasztott tesztelőket, illetve azokat engedik be, akik megveszik a belépőt.

A korai hozzáférős indulás március 18. Attól a naptól kezdve lehet majd megvásárolni a 20 dolláros alapcsomagot, ami a Founder's Pack nevet kapta (~5600 Ft) és tartalmazza majd a belépés jogát, illetve extra skineket, ajándék apróságokat (hogy pontosan mik lesznek ezek, azt majd később tudjuk meg). Akinek kicsit mélyebb a zsebe, az vehet majd 60 dolláros Challenger vagy 100 dolláros Master csomagokat is. Ezek annyiban térnek el, hogy több in-game extrát tartalmaznak.

Az Early Access periódus alatt elért eredményeink megmaradnak, nem lesz account takarítás. A játék ingyenesen elérhető lesz mindenkinek a nyílt béta indulása után, ami idén nyárra várható PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)