Hirdetés

Paragon - ismerjétek meg a következő hőst

|

Bemutatták a Paragon legújabb karakterét, a The Fey névre keresztelt szárnyas harcost, amely a természet erejét használja fel a küzdelmek során.

Hirdetés

Az Epic Games is megpróbálkozik betörni a MOBA-piacra az Unreal Engine 4 erejével felvértezett, különleges hősökkel és egyedi megoldásokkal vigéckedő játékával, a Paragonnal, amely miatt nemrég bepereltek egy hackert, de most szerencsére nem ezen vagy egy újabb negatív híren van a hangsúly, hanem a legújabb karakteren. 

Az új hős neve The Fey és leginkább egy embernagyságú tündérre hasonlít, csak éppen harci kiadásban. A karakter support casterként lesz használható és a természet erejére hagyatkozik a harcban, amivel támogathatja csapattársait és sebezheti ellenfeleit. Az ultija a Fly Trap névre hallgat, amivel megidézhet egy hatalmas és több karakternek is sok sebzést osztó növényt. The Fey beharangozó videójában ezt a kis aranyost is megnézhetitek akció közben, ahogyan természetesen a gazdáját is.

The Fey várhatóan augusztus 2-án csatlakozik a Paragon felhozatalához egy frissítés keretében, amelynek nyílt bétája augusztus 16-án indul majd, feltételezhetően PC-n és PlayStation 4-en egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)