Hirdetés

Paranoid - új horrorral próbálkoznak az Agony készítői

|

Ezúttal nem a poklot járjuk meg, vagy legalábbis nem úgy, ahogy a Madmind előző játékában.

Hirdetés

Nagyon hosszú huzavona után a csapat végre ki tudta adni az Agony Unratedet, a játék kiegészített, valamelyest kijavított változatát. Pozitívban áll Steamen, de ebben közrejátszhat, hogy inkább azok adtak neki még egy esélyt, akinek tetszett az eredeti is.

Hirdetés

Mint kiderült, a csapat már régóta dolgozott egy másik túlélőhorroron is, mely a Paranoid nevet viseli. Ebben egy Patrick Calman nevű, 31 éves férfit irányítunk, akinek elméje családja elvesztése, szülei brutális halála és testvére eltünése után elkezd furcsaságokat produkálni. 13 évvel később, egy telefonhívást követően kimegy az utcára, de az őrület is vele tart. Három befejezésre számíthatunk. Az alábbi teaserek megmutatják, nagyjából milyen lesz, a gameplay még csak a koncepciót mutatja be, messze nem végleges.

Szerintetek ez jobban sikerül majd, mint az Agony?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)