Hirdetés

Párban olcsóbb a Windows 10 a Valentin-napi akcióban!

|

Nyugalom: van még időtök, hogy kitaláljátok, milyen ajándékkal lepitek meg kedvesetek Valentin-napon. Lehet, hogy épp a Windows 10-nek örülne a legjobban?

Hirdetés

Február 14-én a Bálintok és Valentinok magukat, a szerelmesek pedig a Valentin-napot ünneplik, ami jó esetben romantikázással telik. Idén annyi segítséget kapunk, hogy az ünnep vasárnapra esik, és bár étterembe nem lehet beülni, otthon össze lehet dobni egy gyors vacsorát, vagy akár kedvenc éttermünkből elhozni vagy rendelni valami finomat.

Az ajándékozást és a kajálást jellemzően nem ússzuk meg olcsón, de legalább a Windows 10-en és az Office-on sokat spórolhatunk a Godeal24 Valentine's Day Big Sale leárazásában - ráadásul a páros ajánlatokkal még jobban járunk!

Hirdetés

A Godeal24 az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online szoftverértékesítő platform, kiváló árakkal és azonnali kódküldéssel. Az alábbi ajánlatok közül tudtok most szemezgetni náluk:

Valentin-napi különleges ajánlatok - vásárolj olcsón párban, kuponkód nélkül!

Vásárolj féláron - 50% kedvezmény már egy kulcs esetén is az EGD50 kuponkóddal!

Office 2019 és 2016 - 62% kedvezménnyel, ha beváltod az EGD62 kuponkódot

További ajánlatok - a legjobb árak otthoni munkavégzéshez és a mindennapokhoz, 55% kedvezménnyel az EGD55 kuponkóddal!

A vásárlás nagyon gyors és könnyű, számos fizetési mód közül lehet választani, és azonnal megkapjuk a kulcsot e-mailben. Az ajánlatok csak az akció időtartama alatt és a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)