Hirdetés

Teendők Pariah problémák esetén

|

Az augusztusi GameStar mellékletéhez a Pariah című játék adtuk, ám mint megtudtuk, bizonyos hardverekkel gondok adódhattak. A kiadó ígéretet tett, hogy legkésőbb hétfőre orvosolja a problémát, addig íme egy trükk, ami segíthet.

Hirdetés

Tehát még egyszer: hétfőn (aug. 27.) érkezik patch a Pariah-hoz, addig itt egy trükk, ami segíthet a "képernyő elsötétedéssel" küzdőknek.

A jegyzettömbbel nyissuk meg a Pariah.ini fájlt a System mappában, majd keressük meg a HasNVidiaTexM32Tex=0 szöveget. Ezt változtassuk meg a következőre: HasNVidiaTexM32Tex=1. Ha ismét előjönne a probléma a futtatásnál, akkor módosítsuk erre ezt a szöveget: HasNVidiaTexM32Tex=2.

"Negative Delta" hibaüzenet esetén kattintsunk rá a jobb gombbal az asztalon a Pariah ikonra, majd a tulajdonságoknál állítsuk be a kompatibilitási módot Windows 98/Windows Me környezetre.

Megértéseteket köszönjük!

pariah_1_k.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)