Hirdetés

PGW 2015 - kő kövön nem marad a Gravity Rush 2 új trailerében (videó)

|

A Gravity Rush 2-ben még több eszközt kapunk, hogy kedvünk szerint alakítsuk a játék világának gravitációját, ráadásul nem csak hősnőnk fog ide-oda repkedni a képernyőn.

Hirdetés

A Tokyo Game Show után ismét egy rövidebb ízelítőt kaptunk a jövőre érkező Gravity Rush 2-ből. Bár a sztoriról ezúttal sem tudtunk meg sokat, Párizsban a játékmenet újdonságaiba nyerhettünk némi betekintést az új trailerben.

Egyrészt kiderült, hogy az első részben látott gravitációs mechanizmust még egy kicsit megbolondítja a Sony japán stúdiója. A normál mód mellett választhatjuk majd ugyanis a Hold módot, amiben gyorsabban röpködhetünk, és könnyebbek leszünk, illetve a Jupiter módot, amiben nehezebbek leszünk, és így nagyobbakat üthetünk. A rombolható környezet darabjai egyébként elég jól néznek ki a folyton változó gravitációs körülmények között, ráadásul a káoszt meg is duplázhatjuk egy, az MI által irányított szövetséges behívásával. A trailerben látott jelenetsort egyébként egy folyamatosabb gameplay videóban is megnézhetitek lejjebb.

Mit szóltok eddig a Gravity Rush 2-höz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)