Hirdetés

Nagy bejelentésekkel készül a Sony a Paris Games Weekre

|

Október végén új PlayStation 4-es és PlayStation VR-os játékokat ismerhetünk meg a cég szokásos, éves bemutatóján.

Hirdetés

Az E3 csak egy rendezvény a sok közül, amin a Sony képviselteti magát. Bár a gamescomon általában nem tart előadást, ősszel kettővel pótol. 

Hirdetés

Az egyik a decemberi PlayStation Experience, a másik pedig az októberi Paris Games Week, ami a többi kiadó számára nem egy igazán jelentős rendezvény, viszont a PlayStation iránt érdeklődőknek kiemelten érdemes figyelni. A Media Showcase, avagy az előadás október 30-án délután lesz, ezt egy élő bejelentkezés előzi meg délután 4 órától. Valószínűleg már ott is bejelentenek ezt-azt, de a show-ra is tartogatnak érdekességeket. 

Jelenleg ezek a PlayStation 4 exkluzívok állnak még megjelenés előtt: Gran Turismo Sport (ez még a PGW előtt jön), Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, Dissidia Final Fantasy NT, God of War, számos PlayLink-es játék, The Inpatient, Bravo Team, The Last of Us Part II, Spider-Man és Shadow of the Colossus. Ez a lista fog bővülni. Legyünk mind erősek. 

A közvetítést nálunk is követhetitek majd, nézzetek vissza később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)