Hirdetés

Októberben lesz a Sony következő nagy eseménye

|

A gamescomon minimálisan képviselteti magát a PlayStation, viszont októberben, a Paris Games Week során ismét láthatjuk a felhozatalt.

Hirdetés

A Sony pár éve már különcködik, egy év folyamán több olyan előadást is tart, ami csak a PlayStation játékokról szól. A gamescom mindenki által látogatható showfloorján lesz egy stand, ahol néhány játékot ki lehet majd próbálni, de a marketingköltség nagyobb részét a Paris Games Weekre tartogatják.

Hirdetés

Október 30-án 17:00-kor veszi kezdetét a Media Showcase, melynek keretében valószínűleg azokat a játékokat látjuk, amiket az E3-as prezentáció során is, csak még többet belőlük. Részleteket később árulnak el, de várható a God of War, a Spider-Man, a Gran Turismo Sport, a PlayLink-es játékok, a Detroit: Become Human, a Days Gone, a Death Stranding, a VR-os címek és a The Last of Us Part II felbukkanása is.

Nem ez az utolsó Sony-esemény az évben: decemberben jön a PlayStation Experience, ahol ismét várható pár bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)