Hirdetés

Nagy tervekkel készül a Sony a Paris Games Weekre

|

A Sony emberei szerint a japán cég még korántsem lőtte el az összes puskaport az idei E3-on, a Paris Games Weekre is bőven maradt bejelenteni való.

Hirdetés

Nincs mostanában túlzottan nehéz dolga a Sony kreatív elméinek, az E3-on is tökéletesen elegendő volt a már bejelentett játékaikból mutatni egy-egy új előzetest, a közönség teljesen elolvadt a trailerektől is. 

Hirdetés

Friss közleményük szerint azonban ez még csak az idei nagy terveik felét fedte csak le, a hamarosan megrendezésre kerülő Paris Games Weekre is hatalmas erőbedobással készülnek. A PlayStation Media Showcase egészen pontosan október 30-án, hazai idő szerint 17 órakor kezdődik, itt elvileg hét új játékot jelent be a Sony PlayStation 4-re és PS VR-ra, valamint 21 már ismert játékkal kapcsolatban árul el valami új információt, vagy mutat új videót. 

Ti milyen bejelentésre vagy új trailerre vártok a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)