Hirdetés

Parkasaurus - ilyen cuki módon még nem építettünk dinóparkot

|

A Jurassic World Evolution után egy sokkal könnyedebb hangvételű parkmenedzselős játékot is kapunk, amely hamarosan Early Access címként kezdi pályafutását.

Hirdetés

Nemrég a Jurassic World Evolutionnel megmutatta a Frontier, hogyan kell dinóparkot menedzselni, azonban a WashBear Studio is szeretne megpróbálkozni a feladattal, csak éppen egy egészen más stílusban. 

Hirdetés

A Parkasaurust olyan klasszikusok ihlették, mint a DinoPark Tycoon és a Theme Park, a célunk pedig az, hogy gondozzuk és igazgassuk a saját őslényekkel tarkított vidámparkunkat. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a dinóink és a fizető vendégek is elégedettek legyenek, ehhez pedig rengeteg eszközt kapunk majd. Persze ezt hallottuk már párszor, viszont a WashBear játékának olyan a stílusa, mintha a legfiatalabb játékosokat célozták volna meg vele. Nézzétek meg a videót és kiderül, hogy mire gondolunk: 

A stúdió szerint a Parkasaurus szeptember 25-én rajtol el a Steamen Early Access címként majdnem az összes betervezett funkciójával együtt, azonban még legalább 6-8 hónapnyi fejlesztés vár rá, mielőtt megjelenik a végleges verzió. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)