Hirdetés

Parkolás 18 kerékkel

|

Kifinomult precizitás és éles reflexek szükségeltetnek a legújabb casual játék teljesítéséhez. Ti képesek vagytok kamionnal parkolni?

Hirdetés

Azok számára, akik rendelkeznek jogosítvánnyal, napi rutinnak számít a parkolás művészete, de hogyan boldogulnának akkor, ha egy 18 kerékkel ellátott kamiont kellene a rakományával együtt a megfelelő helyre beállítaniuk?

A Just Park It lényege pontosan ebben rejlik, a nagyfokú kihívásra épít. A folyamatosan nehezedő pályáknál hatalmas odafigyelés kell ahhoz, hogy a kamion és vontatmánya ne sérüljön, ne koccanjunk neki semminek és pontosan a kijelölt területet foglaljuk el, de gyakorlott sofőröknek és az ügyességi játékok szerelmeseinek ez nem okozhat akadályt. Vérbeli stressznövelő szórakozás, a Játéközönön a helye:

Just Park It játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató vagy épp frusztráló flashjátékot, ne habozz, töltsd fel a Játéközönre, hogy a többiek is vidulhassanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)