Hirdetés

Parkolni tudni kell

|

Ha már többször is sikerült parkolás közben meghúznod apu kocsiját, akkor javaslok egy kis gyakorlást mai játékunkon

Hirdetés

Hogy soha többé ne kelljen nagyra nyitott bociszemekkel apunak megbánni bűnünket, hogy parkolás közben véletlenül meghúztuk az A8-ast, érdemes lehet a következőéles nekifutás előtt valamennyit gyakorolni. A Parking Lot 2 pont ezt a vezetés (és a jogosítványszerzés) szempontjából kritikus műveletet dolgozza föl, egyre feljebb tolva azt a bizonyos mércét. Minden pályán a feladatunk, hogy az egyetlen üresen hagyott parkolóhelyig terelgessük szekerünk, majd koccanás nélkül pontosan álljunk be a megjelölt téglalapba. Igaz, idővel itt sem lesz könnyebb dolgunk mint az életben, de legalább megúszható a fejmosás.

parkinglot.jpg
 

Mai második Játéközön.hu játékunk valamivel frissebb mint az előbbi, és tartalmilag illetve műfajilag is teljesen elkülönül tőle. Ez főként azoknak jó hír, akik csípik a különbségvadász stílusú játékokat, mivel a Dreams ezek táborát gyarapítja. A játék egy álmodozó lány "kalandjait"dolgozza föl, aminek a rajzolt képekben megörökített jelenetei között kell kiszúrnunk a nüansznyi különbségeket. A történet, a zene és a rajzok minősége is szinte adja magát, hogy  a ( nem túlságosan hosszú) játékot  szünet nélkül toljuk végig. Ha pedig megvan a siker, elért pontszámainkkal feliratkoztunk a nemzetközi ranglétrára. További flash-szórakozás a Játéközön.hu-n!
 
differences.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)