Hirdetés

Parkolópályán a Bioshock mozi

|

Elszaladt a szekér a Bioshock mozival, ezért az Universal parkolópályára állította a készülő filmet.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint pánikra azért nincs ok. A Bioshock film el fog készülni, csak ugye az a fránya gazdasági helyzet. Úgy tűnik, hogy a 2K Games, és az Unviersal Studios közös produkciója többe kerül, mint azt elsőre gondolták. Jah kérem, egy várost felépíteni a víz alatt..

A forgatás még el sem kezdődött, de a becsült költségek már 160 millió dollár felett voltak. Az Universal most azt vizsgálja, hogyan lehetne egy kicsit lefaragni a horribilis összegből. Egy szóvivő nyilatkozata szerint: "Megvizsgáljuk miként tudnánk kevesebb pénzből megvalósítani a projektet. Alternatív helyszíneket keresünk, megnézzük hol ér többet a pénzünk, és hasonlók."

Ez elég rossz hír sajnos, pedig a Bioshock moziról eddig csak pozitívumokat tudtunk. A rendező ugyebár Gore Verbinski lett, aki már bizonyított a Pirates of the Carrebean sorozattal, a forgatókönyvet pedig John Logan írja, aki például a Gladiátor forgatókönyvéért is felelős. Reméljük sikerül megoldani a problémákat, viszont az már biztos, hogy nem egyhamar láthatjuk a Bioshock filmet a vásznakon. Sebaj, addigra pont kijön a Bioshock 2, és már kezdhetik azt is forgatni...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)