Hirdetés

Partyjátéknak remek lehet az ősszel érkező Hot Wheels Unleashed

|

Az erős nosztalgiafaktoron túl is van mit értékelni a szeptemberben érkező Hot Wheels játékban.

Hirdetés

A Hot Wheels kisautók több generáció óta megkerülhetetlenek a gyerekek életében, a rengeteg változat, mindig megújuló kínálat és a kreatív pályaalkotás miatt igazi klasszikus lett mostanra a játékpiacon. Mármint a kézzelfogható játékok piacán, hiszen videojátékok területén még nem sokszor próbálkoztak.

Sikeres együttműködésekről már annál inkább beszélhetünk, közkedvelt játékokban ugyanis sűrűn feltűnik a márkanév. Legutóbb például a World of Tanks kooperált a Hot Wheels branddel, de a Forza Horizonban sorozatban is feltűnnek időről-időre.

Hirdetés

Úgy tűnik a Mattel végre egy saját projektet is szeretne, hiszen bejelentették, a Milestone-nal együttműködve, már készülőben van egy saját játék, a Hot Wheels Unleashed. A fejlesztők igazi party hangulatot ígérnek, melyből szinte mindenki kiveheti majd a részét.

"Mint sokan a játékon dolgozó csapatból, én is gyerekkorom óta játszok a Hot Wheels kocsikkal és a mai napig nem hagyott alább a lelkesedésem, rajongó és gyűjtő is vagyok."

Michele Caletti szavai bizakodásra adhatnak okot, tényleg lelkesnek tűnik, nem mellesleg pedig ő a Milestone vezetője, szóval jó kezekben van a projekt.

A projektről már tudjuk, hogy a mai viszonyokhoz képest rendkívül sokrétű, versenyezhetünk majd offline a gép ellen, lesz benne multiplayer és még osztott képernyőben is képes lesz futni a játék. Ha ez nem lenne elég ok az örömre, eláruljuk, tulajdonképpen minden jelentős platformra jön, így PC-re, PS4-re és PS5-re, Xbox One-ra és Series S/X gépekre és még Switch-re is elérhető lesz.

A Hot Wheels Unleashed-ben lesz saját pályakészítő és számtalan autó is, melyeket kedvünkre testre is szabhatunk majd. Ti kipróbáljátok majd a virtuális kisautózást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)