Hirdetés

Patch áradat

|

Három említésre méltó javítás is van ma. Az érintett játékok: C&C 3: Tiberium Wars, GRAW2, Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Hirdetés

Az említett sorrendben haladva akkor jöjjön a C&C gyorstapasz: itt jelentették be a Scrin Mothership-et érintő javítást, de persze azóta nem csak az ott emlegetett automatikus letöltéssel lehet hozzájutni: lehúzható a Filefrontról, a Gamer's Hellről, a Strategy Informerről és a The Patches Scrollsról.

A Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 immáron 1.04-es verzióra fejleszthető. A változtatások listájáért kattintsatok ide. Ha kell, akkor az Ubisoft ftp szerveréről húzható a cucc.

Végül a Troika Games játéka - amire valljuk be rá is fér a patch - mostmár 4.1-es verziónál tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)