Hirdetés

[PATCH] Battlefield 2142 javított hadi gépezet

|

Az Electronic Arts kiadásában érkezett meg 2006-ban a Battlefield 2142, ami futurisztikus harcokat kínál a széria szerelmeseinek.

Hirdetés

Sajnos a remek játékmenetet sokszor ronthatja el egy kis hiba, amiből a javítások kiadásával szerencsére egyre kevesebb található meg a játékban. A mai napon is kaptunk egy új hibajavítást a Battlefield 2142 játékhoz, méghozzá az 1.25-ös verziójú darabot. A patch a PunkBuster hibájának orvoslása mellett más bugot is sikeresen kiírt a programból, de kisebb változtatásokat is eszközöl a játékmenetben. Aki interneten is szeretne játszani vele, az mindenképp telepítse fel minél hamarabb ezt a 287 Mb-os csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)