Hirdetés

[PATCH] Sokaság

|

Úgy látszik a tél közeledtével egyre több bogár bukkan fel a játékokban. Sebaj, hisz megérkezett az irtószer néhány játékhoz. A Contract J.A.C.K. ma jelent meg, és máris itt van hozzá az első javítás (jobb előbb, mint később). A Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy-hez is befutott az első csomagocska, melyet itt találhattok meg. Végezetül egy igazán nagy játékhoz érkezett meg az 1.2-es patch. Nem másról van szó, mint a híres-neves Mafiaról! Aki szeretne vele játszani, de összeakad a kártyájával, annak nem kell tovább várnia, azonnal töltse le innét a pakkot, mivel ez javítja az ilyen típusú hibákat.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)