Hirdetés

[PATCH] TES4: Shivering Isles javító csomag

|

A The Elder Scrolls IV: Oblivion nemrég megjelent Shivering Isles kiegészítője nem kevés hibával került ki a sokszorosító műhelybe, ám a Bethesda szerencsére folyamatosan dolgozik a súlyosabb bugok kiírtásán.

Hirdetés

A most érkezett 1.2.0416-es javítást a játék hivatalos honlapjáról lehet letölteni, ám mint mindig, ezúttal sem telepíthetik fel azok, akik a Direct2Drive rendszerén keresztül szerezték be a programot. A patch ezúttal főleg az egyik súlyosabb fagyást javítja ki, de némi optimalizációra és a kisebb bugok eltűntetésére is sor került. Akik a béta javítást használták, azoknak újra kell majd telepíteniük a játékot, hogy használni tudják ezt a csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)