Hirdetés

Érkezik a Path of Exile 2, mely nem csak történetében épül az első részre

|

Egy hangulatos beharangozó előzetest is kaptunk a bejelentéshez, melyben kicsit ismerkedhetünk az atmoszférával.

Hirdetés

A Path of Exile egy olyan ingyenes akció RPG, mely úgy tudott egy szinte már Diablo játékokkal vetekedő játékélményt adni, hogy közben nem volt szemérmetlenül telepakolva a free-to-play játékokra olyannyira jellemző mikrotranzakciók garmadájával. Az ExileConon a fejlesztők most bejelentették, hogy érkezik a folytatás. 

Hirdetés

A Path of Exile 2 érdekessége az lesz, hogy ez első játékkal együtt működik majd, tehát ugyan egy különálló sztorit mesél el, új skill rendszert hoz, 19 új Ascendency Classt mutat be, kinézetben fejlődik és a játék alatt futó motort is javítgatja kicsit, de az egész játék kifutása az első játékkal közös Atlas Engame tartalomban csúcsosodik majd ki. Ez azt jelenti, hogy a két rész párhuzamosan fut majd és rengeteg kapcsolódási pont lesz közöttük. Hogy a hangulatról kaphassunk egy kis képet, a fejlesztők egy kis előzetessel is készültek:

A helyszínen egy 14 perces Path of Exile 2 játékmenet videót is mutattak, melyet itt nézhettek meg:

A megjelenésig, még jócskán várnunk kell, mivel az alkotók ígérete szerint a Path of Exile 2 béta valamikor 2020 legvégén indul majd el. Nektek hogy tetszik eddig a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)