Hirdetés

Path of Exile - megjelent a legújabb kiegészítő, a Delve

|

Az ARPG rajongóknak bőven lesz dolguk a következő hetekben.

Hirdetés

A hét végére befutott a Path of Exile: Delve, ami egy végtelen barlangrendszert ad a játékhoz. A cucc kicsit csalóka, mert a barlang sötétje ugyan ezer kincset rejt, de ha sokáig kóborolsz, akkor nem kerülsz ki onnan élve.

Hirdetés

A Delve egy ideiglenesen elérhető league, ami azt jelenti, hogy friss karakterrel fogsz nekivágni, és lesz néhány hónapod játszani vele, amíg a következő kiegészítő be nem fut. A barlangban egy Crawler társaságában fogsz tudni haladni, ami tompa fénnyel véd meg a barlang sötétjéből fakadó sebzéstől. Ahhoz viszont, hogy a Crawler mozogjon folyamatosan töltened kell majd Voltaxic Sulphite-tal, amit a fősztori alatt találhatsz majd. Szóval kimész, küldetéseket csinálsz, aztán visszamehetsz a barlangba kalandozni a Crawlerrel.

Néha érdemes lesz kicsit eltávolodni a védelmezőtől, mert valójában a sötét rejti a legértékesebb kincseket, csak ne felejtsetek el időben visszatérni a lámpafényhez, különben soha többé nem látjátok majd annak ragyogását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)