Hirdetés

A Path of Exile fejlesztőihez csatlakozik a Diablo dizájnere

|

David Brevikről korábban sokan azt hitték, a Blizzardhoz tér vissza a Diablo IV kapcsán, ám ő a rivális Path of Exile készítőinek tanácsadója lett.

Hirdetés

Több jel mutat rá, hogy a Blizzard a két hét múlva megrendezésre kerülő Blizzconon leleplezi a Diablo IV-et, ám az egyik lehetséges bizonyítékról kiderült, hogy egy méretes félreértés volt. David Brevik, a Diablo és a Diablo II fejlesztésének fontos alakja ugyanis nem tér vissza a Blizzardhoz.

Brevik Twitter-üzenetét, ami szerint a Diablo-szerű játékok műfaját "új magasságokba emeli" a játék, később tisztázta és még hétfőn leszögezte, hogy a közeljövőben nem dolgozik a Diablo szérián. Ehelyett tanácsadóként a Path of Exile fejlesztőihez, a Grinding Gear Gameshez csatlakozott, akik szintén rendkívül érdekesen álltak az akció-RPG műfajhoz. Az Új-Zélandon dolgozó csapatnak manapság azért is lesz különösen nagy szüksége Brevik szakértelmére, mert épp a játék kínai megjelenésére készülnek, ami még sokáig biztosíthatja a Path of Exile jövőjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)