Hirdetés

Path of Exile - megjelenési dátum és rengeteg új tartalom

|

A Grinding Gear Games végre bejelentette a Path of Exile megjelenésének dátumát és mellé egy csomó új tartalmat is.

Hirdetés

A Path of Exile a Grinding Gear Games ingyenesen játszható akció-RPG-je már január óta nyílt béta státuszban van, de a fejlesztők most végre bejelentették a teljes verzió megjelenésének dátumát. Már nem kell sokat várni.

Olyannyira nem, hogy a Path of Exile október 23-án jelenik meg, ráadásul a teljes verzióban helyet kapott egy új kaszt és tekintélyes mennyiségű új tartalom is. A játékhoz érkezik egy prestige-class, a Scion, ami akkor válik elérhetővé, ha végigvittük a történetet. 

 

A kaszt mellé még kapunk hat új Trigger Gemet, három új Skill Gemet, egy The Library nevű helyszínt az összes ellenségével együtt, akikhez nyilván új stratégiák is kellenek, illetve a Sceptre of God pályát is, ami a Path of Exile végjátékát és egy nehéz főellenséget hozza magával. "Az a tartalom, amivel belekezdtünk a nyílt bétába idén nagyon jó volt, de nem voltunk vele megelégedve. Volt egy menő boss-harc a végén, de nem volt igazi konklúziója a történetnek" - mondta a játék vezető dizájnere, Chris Wilson. 

"Azzal, hogy hozzáadtunk hat új helyszínt és még egy főellenséget, már el tudjuk mesélni azt a történetet, amit szerettünk volna" - tette hozzá Wilson. A kiadás után még további tartalom érkezik majd a játékhoz, de erről még nem voltak készek beszélni a fejlesztők. 

Ti játszottatok a bétával? Vagy majd csak a Path of Exile teljes verzióját próbáljátok ki október 23-a után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)