Hirdetés

Négy kiegészítőt is kap idén a Path of Exile

|

Míg a Diablo 4-re várunk, addig az ingyenes alternatíva, a Path of Exile egyre tartalmasabbá válik.

Hirdetés

Folyamatosan bővül a Grinding Gear Games ingyenesen játszható akció-RPG-je, a Path of Exile, amely az elmúlt hónapokban kapott már egy tower defense-szerű élményt is, a játék jövője pedig még ennél is fényesebb: okostelefonokra is ellátogat a projekt, ráadásul már készül a Path of Exile 2 is. A fejlesztőcsapat már a folytatás bejelentésekor hangsúlyozta, hogy továbbra is támogatni fogják az első részt, ezt pedig aláhúzza a stúdió legújabb bejelentése is, miszerint négy kiegészítővel tervezik idén bővíteni a Path of Exile-t.

Hirdetés

Az elsőről (3.11.0) várhatóan a következő hónapban érkeznek meg az első részletek és a korábbi jelentések szerint márciusban már meg is kaphatjuk, majd a későbbiek folyamán a tervek szerint negyedévente jön a 3.11.0, a 3.12.0 és a 3.13.0 is - ahogyan a közlemény utal rájuk. 

Ami a 4.0.0-ás update-ként emlegetett Path of Exile 2-t illeti, a csapat keményen dolgozik rajta, az év közepén számíthatunk majd több információra vele kapcsolatban, talán az E3 környékén. Amint közelebb kerülünk hozzá, elárulják. Mi pedig várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)