Hirdetés

Path of Exile - jövő februárra csúszott a PS4-es verzió

|

Szomorú hírt kaptunk a Grinding Gear Gamestől, akik saját bevallásuk szerint kicsit alábecsülték a szükséges munka mennyiségét.

Hirdetés

Ugyan konkrét megjelenési dátumot eddig sem kapott a Path of Exile PlayStation 4 portja, de az biztosnak tűnt, hogy még idén decemberben be fog futni a játék. A Grinding Gear Games viszont most szomorúan jelentette, hogy ez nem fog összejönni.

Hirdetés

A sajtóközleményben sűrű elnézéskérések mellett indokot is kaptunk:

"Alábecsültük, hogy mennyi munkát kellene elvégeznünk az iszonyatosan sűrű karácsonyi periódus alatt. Ugyan abban bízunk, hogy mindennel kész leszünk már januárra, kényelmesebbnek érezzük, ha február korai részét ígérjük be. Ezzel együtt lesz egy kis extra időnk a teljesítmény finomítására is."

A GGG szeretne egy minden szempontból méltó portot letenni az asztalra, ami miatt igazából nem tudunk haragudni. Addig majd PC-n gyaluljuk az ellenfeleket egy tál bejgli társaságában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)