Hirdetés

Path of Exile - hamarosan már tényleg megjelenik PS4-re

|

Sokat vártak rá a PS4-es játékosok, de nemsokára nekik is elérhetővé válik az ingyenes akció-RPG.

Hirdetés

Eredetileg úgy tűnt, hogy még 2018-ban megkapjuk a Path of Exile PS4-es verzióját, azonban a Grinding Gear Games sajtóközleményben, sűrű elnézéskérések közepette jelentette be, hogy szükségük van még extra időre a teljesítmény finomítására. A februárra beígért premiert végül szintén nem sikerült tartani, azonban most úgy tűnik, tényleg készen állnak a startra.

Hirdetés

A Path of Exile a tervek szerint március 26-án fog megjelenni PlayStation 4-re, ráadásul vele együtt érkezik a legújabb kiegészítő, a Synthesis is a Sony masinájára. Az alábbi, még korábban kiadott videó tartalmaz gameplay jeleneteket is, így aki kíváncsi a játékmenetre, az ne hagyja ki. 

Mindenképp érdemes kipróbálni, mert igényes a játék, és enyhítheti kicsit a Diablo iránti éhséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)