Hirdetés

Path of Exile: Synthesis - tartalmas kiegészítő jön hamarosan, érkezik a PS4-es változat is

|

A Grinding Gear Games bejelentette az RPG következő nagy frissítését, valamint a PS4-es megjelenés dátumát.

Hirdetés

A PC-n 2013, Xbox One-on 2017 óta játszható, free-to-play akció-szerepjáték, a Path of Exile folyamatosan bővül, legutóbb tavaly decemberben kapott egy nagy adag újdonságot a Betrayal frissítéssel.

Hirdetés

A következő, a Synthesis PC-re március 8-án fog megjelenni, One-ra március 11-én. A játék PlayStation 4-es változata egyébként szintén március folyamán válik elérhetővé, a kiegészítőt a hónap közepén adják ki hozzá. Nem egyértelmű, hogy az alapjátékkal együtt jön-e, vagy azt követően.

A Synthesisben Cavas elveszett emlékei után kutatunk, hogy értékes jutalmakat szerezzünk, új bossokkal harcoljunk. Újradolgozzák a varázslatokat, melyekből hat új is érkezik, szerezhetünk törött tárgyakat, amiket aztán többféleképp hasznosíthatunk. Minden másról a hivatalos oldalon olvashattok.

A megjelenést követően integrálódnak a Betrayal tartalmai az alapjátékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)