Hirdetés

Path of Exile - már rögtön ősz elején érkezhet a következő nagy frissítés

|

Az új tartalmak elkészítése mellett ráadásul néhány régi mechanikán is állítani fognak a fejlesztők.

Hirdetés

Kiváló alternatíva lehet a csalódott Diablo-rajongóknak a Path of Exile, amit a Grinding Gear Games folyamatosan igyekszik jobbá, élvezhetőbbé tenni. A legutóbbi frissítés elég tartalmasra sikeredett, de a srácok nem pihennek, már dolgoznak is a további újdonságokon.

Hirdetés

A csapat egy hivatalos posztban jelentette be, hogy augusztus 20. környékén tervezik bejelenteni a free-to-play RPG soron következő, 3.8.0-s frissítését, ami többek között egy vadonatúj challenge league-t hoz a játékosoknak. Emellett szokásos módon érkeznek új tárgyak, illetve néhány rendszer működése is megváltozik, továbbá pedig a régebbi master tartalmak kapcsán is terveznek változásokat a fejlesztők.

Az első konkrét részleteket valószínűleg csak az augusztusi bejelentés során fogjuk megtudni, de azt már elárulta a stúdió, hogy a jelenlegi tervek szerint szeptember 6-án tervezik élesíteni a frissítést. Persze ez változhat, ha valami közbejön, de egyelőre szépen halad a munka, szóval reméljük a legjobbakat.

Ti milyen újdonságoknak és változásoknak örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)