Hirdetés

Path of Exile - a következő kiegészítő hamarabb jön, mint hinnéd

|

A PC-s játékosok alig néhány héten belül részt vehetnek az Atlasért vívott háborúban.

Hirdetés

A Path of Exile csapata bejelentette, hogy jön a következő kiegészítő, a War for the Atlas, és a PC-s játékosok már december 8-án meg is fogják kapni. Az Xbox One verzió kicsit később fog befutni, a lényeg, hogy az ingyenesen játszható akció RPG rengeteg tartalommal bővül, ami egy csodálatos érzés.

Hirdetés

A kiegészítő története Altasba visz minket, ahol a Shaper és az Elder seregei küzdenek egymással. A játékosok e két tábor közé kerülnek, küldetéseket kell teljesíteniük, dungeonöket kell kitakarítaniuk, és el kell dönteniük, hogy ki érdemli meg az uralmat Atlas felett.

A csomag 32 új, véletlenszerűen megkevert pályával, rengeteg új megszerezhető felszerelési tárggyal, új képességekkel és 10 új gemmel érkezik. Akik kíváncsiak rá, hogy mi várja őket decemberben, azok a kiegészítő aloldalán nézelődhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)