Hirdetés

Path of Titans - még idén kipróbálható lesz a dinós túlélőjáték

|

Az Alderon Games játékában őslényként kell bizonyítanunk, hogy miért is vagyunk a tápláléklánc csúcsán.

Hirdetés

A játék fejlesztői 2020-ra tervezték be a Path of Titans megjelenését, ám a korai hozzáférésű verzióval még idén tehetünk egy próbát, ha vevők vagyunk egy 200 fős, többjátékos mókára. A decembertől kipróbálható MMO-ban összetett viselkedésű, MI-vezérelte élőlényekkel és tennivalókban dús környezettel találkozhatnak a túlélők. 

Hirdetés

Korábban már érkezett egy előzetes a Path of Titanshez, ami a látványvilág mellett néhány alapvető mechanikát mutat be, ezt láthatjátok alább. A hivatalos megjelenés 2020 februárjára várható. A játék legnagyobb dobása, hogy 10 különböző, testreszabható dinoszaurusz bőrébe bújva élhetjük túl az ősidőket. Az Alderon Games fejlesztői hosszútávra terveznek vele, továbbá cross-play lehetőségre és számos, moddingot segítő funkcióra is számíthatunk a közösségi finanszírozású játékban.

Nektek bejön a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)