Hirdetés

Pathfinder: Kingmaker - megjelent a Deep Silver szerepjátéka

|

Trailerrel kísérve vált elérhetővé a Pathfinder: Kingmaker, amelyen Chris Avellone is dolgozott.

Hirdetés

Ahogy Pathfinder: Kingmaker előzetesünkben is írtuk, amihez Chris Avellone-nak köze van, az rossz nem lehet, ezért vártuk, hogy megjelenjen a Deep Silver és az Owlcat Games közös szerepjátéka. 

Hirdetés

A játék alapjául szolgáló Pathfinder társasjáték a Dungeons & Dragons 3.5-ös szabályrendszerének módosított verzióját használja, és olyan jól sikerült, hogy sok RPG-rajongó jobban szereti már ezt a fantáziavilágot, mint a korábbit. Az Owlcat adaptációja pedig megpróbálja kiaknázni az alapanyagban rejlő hatalmas potenciált, így többek között azzal próbál kitűnni a zsáner felhozatalából, hogy komoly figyelmet fordít a gazdasági szimulációra és az uralkodói döntésekre. A Pathfinder: Kingmaker már elérhető PC-re, a launch trailer pedig ízelítőt ad abból, hogy miért kihagyhatatlan ez a kaland a szerepjátékok kedvelőinek: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)