Hirdetés

Pathologic 2 - hátborzongató előzetessel jelentették be a megjelenés dátumát

|

A narratívára és a hangulatra összpontosító thriller hamarabb érkezik meg PC-re, mint ahogy azt bárki várta volna.

Hirdetés

Elképesztően erős hangulat árad a játékról érkezett friss videóból és az új képekből. Egy biztos: a játék atmoszférájára nem lehet panasz.

Hirdetés

Ha valami sötét hangulatúra és félelmetesre vágysz, akkor neked találták ki a frissen bemutatott Pathologic 2-t, ami egy történetközpontú, komor thrillernek ígérkezik. A cselekmény egy félreeső városkába vezet el minket, ahol épp egy különös fertőzés nagy számban szedi az áldozatait. A korábban elhunyt gyógyító szerepét magunkra vállalva a mi feladatunk lesz ez ellen tenni, de nem lesz egyszerű dolgunk: nem egy szokványos betegséggel nézünk szembe, valamint a kissé furcsa helyi gyerekek is rejtegetnek valamit előlünk.

Az eldugott település apránként összeomló közösségében, a legkevésbé számításba vett szövetségeseket megtalálva kell megoldást találnunk a helyzetre, mindössze 12 nap leforgása alatt. Az idő szorítása meggondolatlan tettekre késztethet minket, de vigyáznunk kell, mert hibás döntések sora, és az idő elvesztegetése miatt mi magunk és egyúttal a város is odaveszhet. Az érdekes alaphelyzetet survival játékmechanikai elemekkel bolondították meg: ennünk, innunk és pihennünk is kell. A túléléshez szükséges eszközök megszerzése viszont rajtunk áll: lopás, fosztogatás és gyilkolás helyett más utat is választhatunk.

A játékban a harcok rövidek és kegyetlenek lesznek, de nem minden összecsapás lesz halálos végkimenetű, mivel a vesztes fél az élete helyett az értékeivel is fizethet. A legnagyobb ellenségünkkel, a pestissel viszont nem tudunk majd ilyen egyszerűen megküzdeni. 

A Pathologic 2 gyakorlatilag az eredeti játék teljeskörű újragondolása lesz, szóval az eredeti, klasszikus cím kihagyása nélkül is élvezhető lesz. A megjelenés már nagyon közzel van, a Gearbox panel során az is kiderült, hogy a Pathologic 2 május 23-án jelenik meg PC-re. Az Xbox One kiadás pedig valamikor az idei év folyamán érkezik, az Xbox Game Pass címek sorát fogja erősíteni.

A játék igen hatásos kedvcsinálóját itt nézhetitek meg:

Ezek pedig játékról érkezett első, nem kevésbé hangulatos képek:

Titeket megfogott a játék borzongató hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)