Hirdetés

Patrician IV - Buildings trailer

|

Kinézetre nem egy Anno 1404, de attól még ígéretes a műfaj kedvelőinek.

Hirdetés

A Patrician IV voltaképp egy városmenedzselős, kereskedelmi "Tycoon" valamikor a hansa városok korszakából eredeztetve...

Lássuk mit is írt róla kiváló kollegánk Chavalier: "A Patrician IV a sorozatból elsőként kapott 3D-s grafikus motort. Az Anno 1404 meseszép látványát felülmúlni ugyan nem képes a játék, de úgy vélem, a legkevésbé sem kell szégyenkeznie. Ebben a kategóriában bőven jó, sőt.
Jellemvonások dióhéjban:
 - Kereskedőhálózatunk kiépítésében ravasznak mondott M.I.-vel felszerelt riválisok igyekeznek meggátolni.
 - Az évszakok váltakozása és a dinamikus időjárás befolyásolja a játékmenetet.
 - Ha városunk terjeszkedésének irányát mi szeretnénk megszabni, akkor polgármesterré kell választatnunk magunkat.
 - Történelmileg hű hajótípusokból állíthatjuk össze flottánkat, ám új hajótípusokat is létrehozhatunk.
 - Biztosítsunk fegyveres kíséretet konvojaink számára, különben rivális kereskedők, vagy martalócok áldozatává válhatnak."

Szóval aki bírta az előző részelet és/vagy kedveli az ilyen városmenedzselős, kereskedős játékokat, annak végre itt a Patrician sorozat 3D-ben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)