Hirdetés

Patrician IV dobozkép és bétateszt

|

Rövidesen indul a kereskedelmi stratégia zárt bétatesztje, amelyre már most lehet jelentkezni.

Hirdetés

Az Ascaron Entertainment romjaiból született Gaming Minds Studios zárt Patrician IV bétatesztet hirdetett, amelyre elsősorban olyan játékosoknak érdemes jelentkezni, akik jól beszélnek németül, s képesek összetett mondatokat is papírra vetni az említett nyelven.



A jelentkezéshez szükséges adatok megadása előtt érdeme áttanulmányozni a bétateszteri státusszal járó kötelezettségek listáját, amelyek megszegése jogkövetkezménnyel jár. Ez mindig is így volt, szóval bétázni csak szépen és komolyan, a szabályokat betartva illik.

Nagyobb mérethez katt a képre!



S ha már épp a Patrician IV a téma, akkor érdemes egy pillantást vetni a dobozképre is. Véleményem szerint egész jól sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)