Hirdetés

Patrician IV - Különleges kiadás és szeptemberi kihajózás

|

A Kalypso Media már a Tropico 3 idején is felvetette a gyűjtői kiadás ötletét, de akkor ismeretlen okok miatt nem sikerült megvalósítani.

Hirdetés

Pedig még javasoltam is nekik a kubai szivart formázó adathordozót, sebaj, nagyjából ugyanannak a vásárlói rétegnek az örömére szeptember elején érkezik a Patrician IV.



A Hanza-városok fénykorát felelevenítő sorozat legújabb felvonásáért csak névleg felel új csapat, a Gaming Minds Studios kivétel nélkül az Ascaron veteránjaiból áll. Az alapok tehát rendben vannak, s a grafika sem olyan, hogy ne lehetne huzamosabb ideig elviselni a látványát, még javult is az első képek óta, mint ahogy arról a Patrician IV galériába benézve magatok is meggyőződhettek.



No de lássuk, mit is pakoltak nekünk a lányok ebbe a szemrevaló kis csomagba! Az alap, 49,99 eurós ajánlott fogyasztói áron forgalomba kerülő kiadáshoz képest tíz kemény eurót kell majd ráfizetnünk akkor, ha a szebb és nagyobb dobozt szeretnénk polcunkon tudni. Ebben találunk egy egérpadot, egy zenei CD-t, egy kétoldalas posztert, amely egyik felén a technológiai fát ábrázolja, természetesen magát a játékot és hozzá két exkluzív ingame tárgyat (Úgy tűnik, egy hajó- és egy épülettípusról van szó.), végezetül pedig a Patrician II Gold kiadását, amit egyes helyeken Patrician III címen ismernek. Ez értelemszerűen a második részt, illetve annak kiegészítőjét tartalmazza. Így már nem is olyan vészes az a 60 euró, legalábbis szerintem.
Ami a megjelenést illeti, német nyelvterületen szeptember 2-án, a világ többi pontján szeptember 10-én lehet rohamot indítani az üzletek ellen.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)