Hirdetés

PAX 2012: Hawken - újra mozgásban a fémmonstrumok

|

A rendezvényen bemutatott demóban egyaránt láthatunk lövöldözést és fejlesztgetős részeket.

Hirdetés

Míg 10-15 évvel ezelőtt nem szenvedtünk hiányt meches játékokból, az utóbbi időszakban szinte teljesen kiürült a piac. Ezért is örülünk különösen a Hawken érkezésének, mely free-to-play játékként kínálja magát.

Az FPS-nézetű játék hordozza az összes olyan lehetőséget, mely a mech-témájú játékokat jellemzi, tehát lehet fejleszteni és személyre szabni a fegyvereket illetve a páncélokat, repülést, illetve ugrást segítő rakéták is jelen vannak, és természetesen figyelnünk kell az elmaradhatatlan túlmelegedésre. Mindenki a saját stílusának megfelelő mechet választhat, legyen az könnyű, közepesen nehéz és nehéz, avagy támadó, védekező, illetve gyorsaságra, agilitásra kihegyezett. Mivel régen nem volt már szerencsék igazi jó meches játékhoz, ezért továbbra is szurkolunk a Hawkennek, hogy sikerüljön olyan játékká fejlődnie, mely kielégíti a témáért rajongó közönség igényeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)