Hirdetés

PAX 2012 - Sacred 3 és Dead Island: Riptide debüt

|

A 2012-es Penny Arcade Expo megannyi meglepetést tartogat a játékosok számára: itt lepleződhet le például a Sacred 3 szerepjáték.

Hirdetés

Tegnap már kiderült, hogy a nyárra várt Torchlight II már biztosan nem fog megérkezni hozzánk e hónapban, de a játék kinn lesz a 2012-es PAX rendezvényen kipróbálható állapotban.

Az augusztus 31-től szeptember másodikáig tartó PAX 2012-es összejövetel a Torchlight II mellett tud olyat mutatni nekünk, melynek kapcsán a világ összes szeme rájuk szegeződik. Jövő héten ugyanis bemutatkozik két rendkívül várt szerepjátékos elemeket is tartalmazó produktum, méghozzá a Dead Island: Riptide és a Sacred 3.

A Dead Island második része itt, az expón mutatkozik be először a rajongók előtt, ám arról nincsenek információink, hogy kapunk-e trailert vagy csupán információkkal árasztanak el minket. Mi utóbbinak is rendkívül örülnénk. A Sacred sorozat harmadik része szintén jelen lesz a helyszínen és bepillantást nyerhetünk majd a készülő szerepjátékba.

Szintén jó hír, hogy a mellékhajtásnak szánt Sacred Citadel játszható formában tündököl az expón, amit egy oldalra scrollozós hack'n'slash címnek szán a kiadó. A Southend Interactive által fejlesztett címben három hős harcol a gonosz ellen, aki rabszolgasorsba akarja taszítani Ancaria egykor békés világát. A három karakternek támogatnia kell egymást, együtt kell működniük és akkor esélyük nyílik kiűzni a gonoszt. Három játszható karakterosztály lesz, a Safiri (Warrior), az Ancarian (Ranger) és a Khukuri (Shaman), melyek mindegyike más skillfát kap.

PAX 2012 tehát augusztus 31 és szeptember 2 között, tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)