Hirdetés

PAX East 2011 - Portal 2 történet, J. K. Simmons szerepe

|

Rögtön két érdekes hír is érkezett a Portal 2-ről.

Hirdetés

Az egyik a Portal 2 történetével kapcsolatos, a másik pedig Pókemberrel. Micsoda?!

Erik Wolpaw, a Valve egyik írója azt mondta, hogy valamiféle kisebb bejelentésre számíthatunk a történettel kapcsolatban. Idézem: "Valami olyat fogunk bejelenteni, amiről még nem beszélhetünk, de fel fog fedni egy keveset a történetből, a köztes időből." (A Portal 1 és 2 közötti időszakról van szó.) Hozzátette, a Portal "a Half-Life 1 történései után, de a Half-Life 2 történései előtt játszódik (...) Mielőtt nagyon beleméerülnénk, a Portal 2 később játszódik." Egy riporter kérdésére, hogy e szerint a Portal 2 a Half-Life 2 eseményei után játszódik-e, nem válaszolt... Reméljük, a napokban kiderül valami.

A Pókemberes dolgot J. K. Simmons miatt írtam, aki a Pókember filmekben játszotta J. Jonah Jameson-t, Peter Parker szigorú főnökét. Mi köze a Portal 2-höz? Ő fogja szinkronizálni az egyik szereplőt a játékban, akit Cave Johnson-nak hívnak. Nem más ő, mint az Aperture Science alapítója és igazgatója. Wolpaw nem árulta el, mennyire lesz fontos a karaktere, de azt mondta: "Sokat fogjátok hallani."

A Portal 2 megjelenés április 18-án lesz, az egyjátékos módban rengeteg újítás várható, valamint kiegészül a játék egy kooperatív játékmóddal is. Szeretettel várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)