Hirdetés

PAX East 2013 - a Capcom újrakever

|

Két régi legendát is megszépít a Capcom. Érkezik a DuckTales és a D&D Chronicles of Mystara átkozmetikázott kiadása.

Hirdetés

A Capcom szereti újramelegíteni klasszikusait, de ezért a legkevésbé sem tudunk haragudni, főleg ha egy olyan címről van szó, amit már akkor végigjátszottak a kollégáim, amikor én még gondolat se voltam.

Idén nyáron érkezik az 1990-ben megjelent DuckTales újratervezett kiadása és a két klasszikus Dungeons and Dragons játékot magába foglaló Chronicles Mystara, melyek a fiatalabb korosztályok számára valószínűleg kimaradtak, de az idősebbekben komoly nyomot hagytak.

Az új kiadások szinte tökéletesen megegyeznek a majd 23 éves eredetijükkel, mindössze modernebb tálalásban kapjuk meg őket. A Chronicles of Mystara a Tower of Doom és a Shadow of Mystara részeket fogja tartalmazni. Az egybecsomagoláson és a plasztikázáson túl kap még egy négyfős co-op módot is, mint azt a fenti képen látható "Press Start" feliratok sugallják. A játék PC-re, PlayStation 3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni.

A DuckTales megjelenése a PC-rajongók számára valamivel keserűbb: Dagobert bácsi sajnos elkerüli kedvenc platformotokat. Örömteli hír ugyanakkor, hogy lesz egy bejárható múzeum, és ami a legjobb: szó szerint úszhatunk majd az aranyban! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)