Hirdetés

PAX Prime: Mew-Genics trailer

|

Bemutatásra került a PAX Prime-on a Team Meat által fejlesztett Mew-Genics trailer.

Hirdetés

A Team Meat fejlesztőcsapatát a nagy sikerű Super Meat Boy játékuk után ismerhetjük. Most készülő játékuk, a Mew-Genics már egy éve áll fejlesztés alatt és eddig igen csak kevés információt tudhattunk meg a játékról.

A szokásos Team Meat stílusú aranyosan beteges (vagy betegesen aranyos?) trailerből sajnos nem derül ki semmi a játékmenetről, azt viszont megtudtuk, hogy a Mew-Genics megjelenés 2014-ben várható. Az eddigi bejelentések alapján a Pokémon és a The Sims ötvözésére számíthatunk, egy kis Animal Crossing és Tamagochi fűszerezéssel, a létrehozható macskák variációinak száma pedig szinte végtelen.

Ha minden igaz, akkor a PAX-on jelentkeznek az első játszható demóval és végre lehullhat a lepel. A Mew-Genics eddig Steamre és iOS-ra lett bejelentve, de nagy eséllyel más platformokon is megjelenhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)