Hirdetés

Pax West 2017 - íme másfél óra a Far Cry 5-ből

|

A PAX WEST látogatói is lehetőséget kaptak, hogy kipróbálhassák a Far Cry 5-öt, ennek köszönhetően pedig újabb videók kerültek fel a világhálóra.

Hirdetés

Szeptember elseje és negyedike között zajlott le az idei PAX West Seattle-ben, ahol többek között a THQ Nordic izgalmas újdonsága, a Biomutant is ott volt, melyből közel fél órányi anyagot nézhettetek meg. Persze nem ez volt az egyetlen kipróbálható játék. 

Hirdetés

Szerencsére a Ubisoft is képviseltette magát az eseményen és kiemelt jelenlétet biztosított a 2017 elején megjelenő Far Cry 5-nek, ennek köszönhetően az alábbi gameplay videókra kattintva másfél órát nézhettek meg a játékmenetből rengeteg felfedezéssel, harccal, vezetéssel, repülőgépekkel, horgászattal és számos más érdekességgel telve, amiket csak tartogathat a vallási fanatikusok által megszállt és így életveszélyessé váló montanai vidék, Hope County. 

A Far Cry 5 megjelenése 2018. február 27-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)