Hirdetés

A Bioware, a Capcom és a Square Enix is sok újdonsággal készül a PAX Westre

|

A Seattle-ben megrendezésre kerülő bemutatón rengeteg gameplay-re és új információra számíthatunk.

Hirdetés

Várhatóan az Anthem, a Devil May Cry 5, a Shadow of the Tomb Raider és a Just Cause 4 is tiszteletüket teszik az augusztus 31-től szeptember 3-ig tartó PAX West rendezvényen.

Hirdetés

A legfrissebb híresztelések szerint a Devil May Cry 5 producere, Hideaki Itsuno és két kollégája, Michiteru Okabe és Matthew Walker is részt fognak venni az expón, és az első nap egy órás panel keretein belül fognak beszélni a játékról.

A Square Enix két játékkal képviselteti magát. Szeptember 1-jén láthat a közönség egy Just Cause 4 bemutatót, illetve megcsodálhatjuk a gyönyörű Paititi városát a Shadow of the Tomb Raiderből.

Ugyancsak 1-jén tart bemutatót a Bioware is, amely során az Anthemből, valamint a Media Molecule sajátos játékából, a Dreamsből láthatunk új anyagot.

Elég jó felhozatalnak tűnik, mi már nagyon várjuk a PAX Westet. A legfrissebb infókról pedig itt a GSO-n be is számolunk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)