Hirdetés

Pazar előzetes mesél az A Plague Tale: Requiem játékmenetéről, történetéről és karaktereiről

|

Okkal szerepel 2022-es várólistánk élbolyában az Asobo Studio középkori akció-kalandja.

Hirdetés

Fájdalmasan sok ígéretes játék premierjét halasztották már el idén, emiatt veszettül szurkolunk azért, hogy az A Plague Tale: Requiem elkerülje a S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl, a Hogwarts Legacy és a többiek sorsát. Tekintettel arra, hogy milyen kellemes meglepetést szerzett nekünk az Asobo Studio a 2019-es első résszel, nagyot kell gurítania a csapatnak, hogy a folytatás is hasonlóan emlékezetes legyen. Szerencsére az eddig látottak alapján van okunk reménykedni.

Amicia és Hugo de Rune többé-kevésbé sértetlenül vészelte át a néhány hónappal korábbi eseményeket, de azért a megrázó élmények nem múltak el nyomtalanul. Sokakat elvesztettek akiket szerettek, ami megacélozta őket, így már nem finomkodnak, ha valaki az életükre tör. Mert bár Franciaország déli részére vezető útjuk első állomása idillinek tűnik, hamar kiderül, hogy Hugón előbb vagy utóbb elhatalmasodik az a fertőzés, ami őt természetfeletti hatalommal ruházza fel.

Hirdetés

Egy visszatérő álom jelöli ki a célt a testvérek számára, akiknek új kalandjuk során túlnyomórészt egyedül kell boldogulniuk, ám azért hébe-hóba számíthatnak régi ismerősök és újak (például egy középkorú lovag és egy fiatal cigánylány) segítségére is. Ami a játékmenetet illeti változatlanul a lopakodás képezi a gerincét, ám Amicia eszköztára és Hugo képességei lehetővé teszik, hogy gyakrabban válasszuk bujkálás helyett a nyílt harcot.

Az A Plague Tale: Requiem október 18-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra, továbbá a felhőből streamelve játszható lesz Switchen is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)