Hirdetés

Master Race figyelem! Jön a PC Building Simulator 1.0

|

A PC Master Race kedvenc játéka alig néhány hét múlva hagyja el az Early Access részleget. Gépépítés indul!

Hirdetés

A PC Building Simulator lehetővé tette, hogy szabadon építgessük álmaink PC-jeit anélkül, hogy töbszáz ezer forintokat kelljen letennünk egy kasszánál. A játék 2016. óta fejlesztés alatt áll, azóta pedig rengeteget bővült.

Hirdetés

Az alfa demó anno annyira felkeltette a PC-s közönség érdeklődését, hogy az itch.io harmadik legtöbbször letöltött programja lett. Miután a játék bekerült a Steam Early Access programjába egy hónap alatt 100 ezer darab kelt el belőle. A fejlesztők partneri kapcsolatba kerültek több hardvergyártóval is, így az alkatrészek felhozatala folyamatosan bővül.

A szabad PC építési mód mellett egy karrier mód is bekerült, amiben egy PC üzletet kell menedzselnünk. Egyesek csak sima vírusirtást kérnek, másoknak egy teljes gamer gépet kell összeraknunk. Egy szórakoztató és végtelenül nyugis adaléka lett ez a játéknak.

A PC Building Simulator hamarosan elhagyja az Early Acces programot. Az 1.0-s frissítés január 29-én érkezik. A fejlesztők ígérete szerint a program utána is folyamatos frissítéseket kap majd, bár a jelenlegi, gyakori frissítési ciklus helyett ritkább, nagyobb tartalmi csomagok formájában fogják bővíteni. Várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)