Hirdetés

PC Building Simulator - MSI hardvereket is pakolhatunk a gépbe

|

Az Irregular Corporation és az MSI együttműködésének köszönhetően a PC építő szimulátorban a gyártó termékeit is beleszerelhetjük majd a masinánkba.

Hirdetés

A PC Building Simulator képében egy hiánypótló programot készít a The Irregular Corporation, amellyel álmaink gépét rakhatjuk össze egy adott keretből, de persze nem elég az, ha mindennek megtaláltuk a helyét, gondtalanul működnie is kell annak az erőműnek, sőt a 3DMark és VRmark eszközöket fejlesztő csapatoknak hála tesztelni is lehet a vasat. 

Hirdetés

Ma a stúdió megerősítette, hogy partnerséget kötöttek az egyik legnagyobb gyártóval, az MSI-vel, amelynek értelmében a PC Building Simulatorba bekerülnek a vállalat alaplapjai és videokártyái is a többi cég (mint a Futuremark, a Cooler Master, az EVGA, az NZXT és a Rajintek) portfóliója mellett. Nézzétek meg az együttműködés megünneplésére kiadott trailert is: 

A PC Building Simulator a tervek szerint március 27-én lép Early Access státuszba, azt viszont nem tudni, hogy mikor érkezik meg a teljes változat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)