Hirdetés

Ez lett az év játéka a PC Gamer szerint

|

A PC Gamer kollégái komoly megfontolás és belső szavazás után eldöntötték, hogy melyik cím kapja tőlük az év játéka plecsnit.

Hirdetés

Az idei The Game Awards bírái az Overwatch kompetitív őrületét annyira élvezetesnek találták, hogy oda is adták neki az év játéka címet. Sokan nem értettek egyet ezzel, és köztük voltak a PC Gamer munkatársai is.

Az ő csapatuk szerint ugyanis idén a Dishonored 2 volt az igazi győztes, és mi tagadás, Corvo és Emily története tényleg megérdemel egy díjat. A srácok szerint brutálisan élvezetes volt átlopakodni a viszonylag hosszú sztorin, amiben kellemesen keveredett az izgalom és a misztérium.

Nyilván a PC-s stabilitási problémák kicsit árnyalják a képet, de őket inkább az élmény érdekelte, és a technikai dolgokon nem akadtak fenn.

Nemsokára mi is bejelentjük majd, hogy szerintünk melyik cím volt az idei év győztese, de addig is áruljátok el, hogy ti mit gondoltok a PC Gamer választásáról. Szerintetek megérdemelte a díjat a Dishonored 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)