Hirdetés

Erre figyelj, ha vízhűtést szerelnél a gépedbe

|

Akár tuning miatt, akár a zajszint szempontjából nagyon csábítónak hangozhat a vízhűtés, de van néhány dolog, amit érdemes végiggondolni vásárlás előtt.

Hirdetés

Ahogy egyre elérhetőbb ára lett a vízhűtéses megoldásoknak, egyre többen gondolják, hogy nem a szokásos radiátor-ventilátor kombinációval szeretnék fenntartani CPU-juk megfelelő hőmérsékletét. Van azért néhány dolog, amit érdemes végiggondolni, mielőtt végleg a váltás mellett döntenénk.

Például fontos kérdés, hogy milyen hűtő az, amit érdemes a gépünkbe szerelni, és itt egyáltalán nem csak a szerkezet áráról, és teljesítményéről van szó. Előre nem látott akadályokba ütközhetünk ugyanis, amikor be akarjuk szerelni, így érdemes egy jó alapos pillantást vetni a gépházunkra, hogy mennyi hely, és milyen rögzítési lehetőségek állnak rendelkezésre, ugyanígy a kiszemelt hűtő esetében is fontos végigvenni, hogy milyen alkatrészeknek kell majd helyet találnunk.

 

Ennek egy teljes áttekintését megtaláljátok a PC World összefoglalójában, ahol összeszedték nekünk a hardveres kollégák, mik is a leggyakoribb buktatók, ami miatt vagy egy felesleges hűtővel végezhetjük, vagy nézhetünk új ház után.

Tippeket és trükköket persze tőletek is várunk a kommentekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)