Hirdetés

PC játékkal az éhezés ellen

|

Mazur kolléga lelt rá egy igen érdekes cikkre az NGC-n. Az ENSZ gyermekeknek szóló, ingyenes játékprogramot bocsátott ki, melynek témája a globális éhezés. A játék jellegében a Tomb Raider-re emlékeztet, viszont sok hasznos információt is eljuttat a játékosokhoz. Food Force fantázianevű játékot a római székhelyű Deepend számítógépes stúdió és a londoni Playerthree játékfejlesztő cég állította elő. A játékos feladata, hogy különféle missziókat teljesítsen a Világélelmezési Program munkatársainak segítségével. A feladatok változóak: időnként élelmiszercsomagokat kell repülőről ledobni, máskor egy Sim City szerű misszió keretein belül segélyekkel újjáépíteni az ország gazdaságát. A Food Force egyelőre csak az Egyesült Államokban hozzáférhető. Hamarosan azonban világszerte ingyenesen kapható lesz CD-n, valamint letölthető az internetről. Bővebb infó itt. Találtam egy rövid trailert is.

FOOD FORCE
(Movie - 1,59 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)