Hirdetés

PC-n is egész jól fut a Metroid Dread

|

Két napja jelent meg a legújabb nagy Nintendo-exkluzív, és meglepő módon máris szépen viszi egy PC-s emulátor.

Hirdetés

Miközben a Microsoft összes saját kiadású játéka megjelenik PC-re is, a Sony pedig a PlayStation 4-éra legjobbjait ülteti át a platformra sorban, nem számíthatunk arra, hogy a Nintendo is hasonlót lép, elvégre a Switchet pont az exkluzívkínálat adja el - ezért is van az, hogy a japán kiadó játékai évekkel megjelenésük után is tartják az árukat, és a leárazások is jóformán jelképesek.

A PC-sek legalább az emulátorokban bízhatnak, bár az élmény így sem lesz teljes, és egyébként sem szép dolog egy frissen megjelent játékot letorrentezni.

Hirdetés

Aki lelkiismeretesen, Switch nélkül is megveszi a Metroid Dreadet a YUZU vagy a Ryujinx emulátor segítségével futtathatja a... khm... biztonsági másolatot. Előbbi simán viszi eredeti felbontásán a játékot, utóbbinál tapasztalhatók döccenések, de az Emusak add-onnal javítható a minőség, és nem okoz problémát a felbontás növelése. 

Alább például az látható, ahogy egy GTX 1060-nal, Intel Core i5-8400-zal és 16 GB DDR4 RAM-mal szerelt PC-n megy a Metroid Dread.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)